Camerabewaking

Camerabewaking in kerken

Veel kerkbesturen staan tegenwoordig voor de keuze tussen een gesloten kerk en het willen open houden van hun gebouw als een plaats van getuigenis, contemplatie en historisch belang. Zij zijn zich echter scherp bewust van de kwetsbaarheid van een open deurbeleid zonder de noodzaak om te allen tijde een fysieke bewaker aan te stellen.

Een redelijk antwoord hierop is om een soort beveiligingssysteem te installeren. Traditionele beveiligings- en CCTV-bedrijven zijn niet het best geplaatst om deze service te bieden binnen het historische weefsel van kerkgebouwen. We waren reeds getuige van installaties in een kerk die eerder het uitzicht hadden van een industriële locatie.

Als geluids- en projectiespecialisten van technische installaties in kerken heeft kerkgeluid.be de vaardigheden ontwikkeld die nodig zijn voor discrete installaties en zijn zij al vele jaren betrokken bij camerasystemen in kerken. We hebben toegang tot de belangrijkste CCTV-marktplaatsmerken en kunnen systemen aanbieden met de mogelijkheid om u op afstand te informeren over beweging en ook op afstand te bekijken van de geïnstalleerde camera's vanaf uw smartphone, tablet of pc.

pictogram camerabewaking

 

 

 

Lees hier informatie omtrent de privacy-wetgeving